Mere have….Hvorfor?

På den anden side af huset, har vi også sat hegn. Jeg tror alle i denne lille by har en mening herom… Nogen mener det er for højt. Der er en der mener det er 30 cm for højt. ¨Det ligner en rockerborg¨ osv. Jeg synes det er SÅ fantastisk, for nu får vi en rigtig stor fin gårdhave. Det er ca 8 * 8 meter, så det er jo et ret stort stykke vi ikke rigtig har brugt til noget. Dem der boede der før os, holdt der med deres biler. Det har jeg altid synes var syndt. Nu kommer det endelig til sin rette.

Hegn på vej.
Min lille havenisse Rikke knokler <3

Som I kan se, var det totalt åbent og det var et stort stykke af grunden vi ikke brugte. Men nu er det hegn og frem kom en gårdhave.

Gårdhave.

Der mangler stadig en havelåge. Der hvor I kan se hæk til venstre i billedet, kommer der også hegn. Jeg fik overtalt min nabo til den side, men først til næste år. Lige nu roder det også, med træ, paller, sten osv, men man kan godt fornemme ¨rummet¨. Også her vil jeg have roser op da hegnet og det skal selvfølgelig også males sort. Jeg har givet første gang på ydersiden, kunne simpelthen ikke lade hver….

Fra vejen.

Hvorfor?

Som jeg skrev for et par dage siden. Har vi været på vej væk i flere år, men nu bliver vi her. Altså her for altid, Trinemaija?? Nej det tror jeg ikke, for man kan aldrig vide hvad der sker i fremtiden. Men lige nu gør vi. Jeg elsker huset, det har lige præcis det vi har brug for. Og så er det til at betale. Men hvorfor bruger du så meget tid og penge på hus og have?

Det gør jeg af den simple grund, at det gør mig glad 🙂 Jeg blev så vanvittig træt af at være på vej. Og et sygdomsforløb der på alle områder har været Så hårdt, at jeg til tider stadig ikke fatter det. Nu vil jeg bare være her og nyde at jeg har fået det så godt igen, at jeg kan holde hus og have. For hver dag der går, bliver min mentale tilstand bedre. Jeg kommer mere og mere hjem i og til mig selv. Det hjælper haven/naturen mig med. At bygge eller se et frø blive til en kæmpe fx solsikke, er lige fantastisk hver gang. Og det minder mig om at der findes noget der er større end os og som vi er en del af.

Nye projekter.

Og så elsker jeg at være i proces. Jeg elsker at finde på nye idéer. Elsker at sætte ting sammen, finder ud af hvad holder og hvad der ikke duer. Jeg har så mange idéer og planer inde i mit hoved, der bare venter på at blive udført. Jeg føler at jeg har været på stand by i flere år. Men nu er jeg endelig i gang igen…. Og jeg er kun lige begyndt. 😀

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *