Smoothie bowl.

I nogle perioder går jeg meget op i hvad jeg propper i hoved og så der der andre tider, hvor det hele går op i ostemadder. Jeg tror på balance.

I nogle perioder har jeg meget tid til mad og andre gange, ja så er der bare ikke så meget tid at gi af. Og jeg er mega fan af lette løsninger. Bare fordi det er nemt, behøver det ikke at være dårligt. Det handler i alt sin enkelhed om at gøre det let for en selv.

Det er jo ikke ret svært at lave en smoothie, det kan vi vist godt blive enig om. Men det kræver alligevel nogle forskellige ting at komme i og det er her man virkelig kan gøre det nemt for sig selv.

Vi kender vist alle, at lige med et, ja så er alle bananerne ret modne og det er avokadoerne også. ¨Jeg kan også bage en banankage, men jeg gider ikke nu, så det må blive i morgen¨. Eller jeg laver bare guacamole af dem alle, århh vi skal have risengrød til aftensmad¨. Sådan tænker jeg tit. Men jeg får jo heller ikke gjort det dagen efter. Kender du det?

Du behøver ikke at smide det hele ud. Du kan pakke små smoothie-pakker, som lige passer til en person. Og det er her det smarte kommer ind i billede. Maden bliver ikke til madspild, men til små nemme løsninger, til de dage hvor der ikke er så meget tid.

Jeg havde 6 bananer. Jeg kom en i hver pose, sammen med lidt over en halv avokado. I fryseren havde jeg blåbær, jordbær og mango. Jeg delte det hele ud i de 6 poser. I køleskabet havde jeg også nogle broccoli stave, som jeg også fordelte i posene.

Og vupti, så er der morgenmad til 6 dage for en person 🙂

Når jeg så tager sådan en pose op af fryseren, kommer jeg hele posens indhold i blenderen. Hælder lidt vand eller havredrik ved, sammen med noget vanilje og citronskal. For at gøre det lidt tykkere kommer jeg et par skefulde lecithin granulat i. Kan købes i Matas eller helsekosten.

Blender det hele og det kommes i en skål, der kan toppes med alt det du godt kan li. Jeg elsker tørret morbær, hampefrø og nødder, men det kommer selvfølgelig også an på hvad jeg lige har i skufferne.

Velbekomme. Del gerne.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *